TUIN - LANDSCHAP - OPENBARE RUIMTE - BOOMVERZORGING  

Visie

Ons bedrijf bestaat reeds 20 jaar en we staan garant voor de kwaliteitsvolle uitwerking van uw buitenruimte. Er worden verschillende uiteenlopende projecten uitgewerkt; van kleine stadstuinen en dakterrassen tot zwemvijvers en landschapstuinen.

 

Liefst vertellen we het volledige verhaal. Van studie en ontwerp in de prille beginfase tot het in beheer nemen zodat de tuin kan ontwikkelen naar wat wij samen met de opdrachtgever voor ogen hebben.

 

We willen ons toeleggen op een meer natuurlijke aanpak waarin begrippen als biodiversiteit, ontharding en respect voor biotiek (bodem, water, klimaat) centraal staan. Naar werking binnen het bedrijf vertaalt zich dit in het op zoek gaan naar materialen waarvan de productie en toelevering op een verantwoorde manier gebeurt. Er wordt enkel nog gewerkt met biologische bestrijdingsmiddelen en we promoten streekeigen beplantingen.

 

Sinds kort mogen we ook optreden als adviseur ter bevordering van biodiversiteit op bedrijventerreinen en adviseren we enkele scholen voor het indienen van een subsidieaanvraag voor onthardingsprojecten van hun speelplaats.