TUIN - LANDSCHAP - OPENBARE RUIMTE - BOOMVERZORGING  

Visie

Ons bedrijf werd opgericht in 1999. Door jarenlange ervaring en expertise staan we garant voor de kwaliteitsvolle uitwerking van uw buitenruimte. Er worden verschillende uiteenlopende projecten uitgewerkt, van kleine stadstuinen en dakterrassen tot landschapstuinen en zwemvijvers.

 

Liefst vertellen we het volledige verhaal. Van studie en ontwerp in de prille beginfase tot het in beheer nemen zodat de tuin kan ontwikkelen naar wat wij samen met de opdrachtgever voor ogen hebben.

 

We willen ons toeleggen op een meer natuurlijke aanpak waarin begrippen als biodiversiteit, ontharding en respect voor biotiek (bodem, water, klimaat) centraal staan. Naar werking binnen het bedrijf vertaalt zich dit in het op zoek gaan naar materialen waarvan de productie en toelevering op een verantwoorde manier gebeurt. Er wordt enkel nog gewerkt met biologische bestrijdingsmiddelen en we promoten streekeigen beplantingen.

 

Sinds enkele jaren mogen we ook optreden als adviseur ter bevordering van biodiversiteit op bedrijventerreinen en adviseerden we enkele scholen bij het ontharden van hun speelplaats.